Regionaal Ondernemings Instituut

Wij maken het verschil tussen ondernemen en ondernemen!

Deelnemers

deelnemers

Het ROI kan een laagdrempelig advies geven aan het MKB omdat de activiteiten worden gesubsidieerd door het bedrijfsleven, de provincie Groningen en 10 gemeenten (klik op de kaart voor een vergroting) .

In de praktijk functioneert het ROI veelal als “bedrijvendokter” voor bedrijven die in (financiële) problemen zijn gekomen of voor bijzondere gebeurtenissen staan (start, groei, overname).

Het overzicht van de deelnemers van het ROI vindt u in onderstaande opsomming. Wilt u meer weten over één van de deelnemers, klik dan op de ‘lees meer’-link.
 

Accountantskantoor Pors

Pors Accountants is een laagdrempelig, dynamisch accountantskantoor met vestigingen in Emmen, Ter Apel en Veendam.

» Lees meer

Eska Graphic Board

Eska Graphic Board is producent en leverancier van topkwaliteit grafisch karton voor hardgebonden boeken, mappen, ringbanden, albums, ordners, spellen, puzzels, displays, showcards en luxe verpakkingen.

» Lees meer

Kamer van Koophandel

De Kamer van Koophandel is een onafhankelijke dienstverlener die zich inzet om ondernemers verder te laten komen met ondernemen.

» Lees meer

NOM

De NOM wil als onafhankelijke onderneming de werkgelegenheid in Noord-Nederland ontwikkelen door duurzaam winstgevende economische activiteiten te stimuleren. De economische activiteiten waarop wij ons richten zijn regio-overstijgend en hebben, bij voorkeur, een innovatief karakter.

» Lees meer

Philips Lightning

Als toonaangevende onderneming op het gebied van gezondheidszorg, lifestyle en lighting integreert Philips technologieën en design in op de mens gerichte oplossingen.

» Lees meer

Rabobank

De 147 zelfstandige lokale Rabobanken, waar bijna 28.000 medewerkers (in fte) werken, vormen het dichtste bankennetwerk van Nederland.

» Lees meer

Reym

Sinds de oprichting in 1953 is Reym B.V. uitgegroeid tot een landelijk opererende dienstverlener op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalmanagement.

» Lees meer

SCA Personal Care

SCA creates value by fulfilling the needs of customers and consumers in a spirit of innovation, through continuous efficiency enhancements and with a clear desire to contribute to a sustainable development.

» Lees meer

Smurfit Kappa Solid Board

Smurfit Kappa Solid Board is een toonaangevende producent van hoogwaardig massiefkarton voor hardcover boeken, kantoorartikelen, puzzels en spellen, luxe kartonnage, displays, voedselplaatjes en verpakkingen voor verse producten.

 

» Lees meer

Ten Kate Vetten

Ten Kate produceert hoogwaardige dierlijke vetten en eiwitten voor een breed scala aan toepassingen. Haar afnemers zijn onder andere de levensmiddelen-, petfood- en diervoedingsindustrie en producenten van technische producten als zeep, wasmiddelen en cosmetica.

» Lees meer

Trip Advocaten & Notarissen

Trip Advocaten & Notarissen is het grootste advocaten- en notarissenkantoor van Noord-Nederland, met circa tachtig juristen en bedrijfsadviseurs verspreid over vier vestigingen.

» Lees meer

Virol Recycling Groep

Al meer dan 40 jaar verzorgt Virol Recycling Groep het inzamelen, afvoeren en verwerken van allerlei soorten afval, met name papier, metaal en kunststoffen.

» Lees meer

Nieuws

Hoornstra winnaar eerste Ondernemingsprijs Kanaalstreek

Hoornstra Aannemingsmaatschappij is de winnaar..
hoornstra-winnaar-eerste-ondernemingsprijs-kanaalstreek

Hoornstra winnaar eerste Ondernemingsprijs Kanaalstreek

Ondernemersplein Onstwedde-Alteveer; Wim Anker spreekt!

Advocaat Wim Anker komt donderdag 30..
ondernemersplein-onstwedde-alteveer-wim-anker-spreekt

Ondernemersplein Onstwedde-Alteveer; Wim Anker spreekt!

Gemeenste Stadskanaal ontvangt 1,9 miljoen subsidie voor centrumplan!

Provincie Groningen stelt 1,9 miljoen euro..
gemeenste-stadskanaal-ontvangt-19-miljoen-subsidie-voor-centrumplan

Gemeenste Stadskanaal ontvangt 1,9 miljoen subsidie voor centrumplan!

Zorgen over leegstand Stadskanaal

STADSKANAAL - Door het vertrek van..
zorgen-over-leegstand-stadskanaal

Zorgen over leegstand Stadskanaal