Hoornstra winnaar eerste Ondernemingsprijs Kanaalstreek

Klik voor een vergroting

Hoornstra Aannemingsmaatschappij is de winnaar van de eerste Ondernemingsprijs van de Kanaalstreek! Namens het bedrijf ontving Ben Timmermans de prijs uit handen van burgemeester Baukje Galama. Dat gebeurde op vrijdag 17 november tijdens de Dag van de Ondernemer in FOX Nightlife.

Er waren drie genomineerden: Hoornstra Aannemingsmaatschappij, De Haan Special Equipment en Nijmko. De finalisten hielden pitches in de volgepakte discotheekzaal en werden beoordeeld door juryleden Baukje Galama (burgemeester Stadskanaal), Jan Nieboer (voorzitter Vereniging van Bedrijven Kanaalstreek) en Gerard Kremer (MKB Noord).

Naast de Ondernemingsprijs werd ook een Aanmoedigingsprijs uitgereikt. Die onderscheiding ging naar filmbedrijf Van de bond Pictures.

Foto; Huisman Media

Stichting ROI
"De Kazerne"
Annerweg 32
9471 KV Zuidlaren

Tel: 050 – 409 67 31
Email: info@stichtingroi.nl

Correspondentieadres:
9470 AD Zuidlaren

Voor het bepalen van uw route kunt u de routeplanner gebruiken.