Buitengerechtelijke schuldsanering

Toon alle praktijkcases

Een inmiddels afgerond project betreft de begeleiding van een in financiële moeilijkheden geraakte medewerkster van een sociale werkplaats. Zij had een arbeidshandicap en WSW indicatie. Ten gevolge van een scheiding had zij een forse schuldenlast, welke vrijwel geheel buiten haar om is ontstaan. Haar ex-echtgenoot zat in de wettelijke schuldsanering en de schuldeisers zochten verhaal bij cliënte op grond van de hoofdelijke aansprakelijkheid voor de gezamenlijke schulden. Cliënte beschikt(e) niet over voldoende financiële middelen om de schuldeisers te voldoen en de wettelijke schuldsanering leek voor haar onafwendbaar. De begeleiding van het ROI heeft in bovengenoemd project bestaan uit correspondentie met de schuldeisers en het uitvoeren van een buitengerechtelijke schuldsanering. Inmiddels hebben alle schuldeisers ingestemd met het aangeboden akkoord. Het akkoord werd gefinancierd door een bevriende relatie. Cliënte is nu vrij van schulden en is in staat om haar baan te behouden.

Hoornstra winnaar eerste Ondernemingsprijs Kanaalstreek

Hoornstra Aannemingsmaatschappij is de winnaar..
hoornstra-winnaar-eerste-ondernemingsprijs-kanaalstreek

Hoornstra winnaar eerste Ondernemingsprijs Kanaalstreek

Ondernemersplein Onstwedde-Alteveer; Wim Anker spreekt!

Advocaat Wim Anker komt donderdag 30..
ondernemersplein-onstwedde-alteveer-wim-anker-spreekt

Ondernemersplein Onstwedde-Alteveer; Wim Anker spreekt!

Gemeenste Stadskanaal ontvangt 1,9 miljoen subsidie voor centrumplan!

Provincie Groningen stelt 1,9 miljoen euro..
gemeenste-stadskanaal-ontvangt-19-miljoen-subsidie-voor-centrumplan

Gemeenste Stadskanaal ontvangt 1,9 miljoen subsidie voor centrumplan!

Zorgen over leegstand Stadskanaal

STADSKANAAL - Door het vertrek van..
zorgen-over-leegstand-stadskanaal

Zorgen over leegstand Stadskanaal